Bali istennõ

2014-02-01

sponsored links

Ezt a játékot Szera indította útjára, azzal a kedves gondolattal, hogy így kicsit jobban megismerjük egymást és megtudjuk kit is rejtenek a blogok, melyeket oly sokan meglátogatunk. :)

A játék szabályai:

Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.

Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.

Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be õket a blogodba.

Egy hozzászólásban értesítsd õket a blogjukon, hogy meghívtad õket a játékra.

Engem Ildi , egy helyes négy-gyermekes anyuka hívott meg ide  Számomra Õ már csak egy Bali istennõ, mióta ismerem egyik  titkát!

Blogja:http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/

Köszönöm a felkérést, amit íme, teljesíteni próbálok!

1. Mohamamának hívom magam. Még a gimiben ragadt rám a Moha név a cseh rajzfilmsorozat után, errõl írok is a blogomon (http://mikormennyi.blog.hu/2014/02/01/mohamama_es_birsangyal ) Csak hát azóta eltelt néhány év és elkereszteltem magam !

2. 2012 augusztus végétõl írom a blogot. Elsõre nem tûnt könnyûnek. Elkészíteni, fotózni, szöveget írni. A kezdeti nehézségeken túllendülve ma már élvezem, sõt elõlépett elsõ számú hobbimmá! Reggel az az elsõ, hogy megnézem a látogatottságomat. És örülök!!Kevesen néznek meg a heti több ezreshez képest, de én szerelembõl csinálom :)

Persze nem bánnám a nagyobb népszerûséget, de ez van !

3. Fotózás: az óta blogolok, mióta van egy Nikon D 3100-asom. Imádom, az ételeken kívül a természetet és a családomat fotózom lelkesen!

v1.jpgv2_1.jpgv3.jpgv4.jpg

4. A családomra roppant büszke vagyok! 23 éve vagyok férjnél és három csodás fiúnak adtam életet. Már a legkisebb is érettségizni fog idén! Bence,Balázs és Máté az én kiválóan sikerült projektjeim!!!

aaa1.jpg

ab2.jpg

5.Zene,zene,zene! Mindig feldob.! Mindenevõ vagyok, de az etno, etnojazz érdekel nagyon. (A mulatós az, amitõl kiráz a hideg!)

Na és a könyvek! Imádom átélni a történeteket, és megélni egy-egy katarzist!

6. Magam is énekeltem, valamikor réges-régen.(D-vitamin nevû zenekar ) Igaz se volt!

Ha néha megmutatom a hangom, mindenki elcsodálkozik és megkérdi miért nem foglalkozom ezzel.Azt hiszik van némi népzenei múltam. Hát nincs :)

Két éve felfedeztem a teasztar.hu-t, ott próbálkoztam felvenni pár dalt. Sajna rosszak az alapok,  és én nem értek a keveréshez. Nemrég hosszú idõ után  ismét felmentem az oldalra. Hát, mit mondjak! Le nem törlöm, de ma már alig egy-kettõt tartok vállalhatónak!

pic005.jpg

7.Kicsit késõn érõ típus vagyok. Vannak hibáim,és elég küzdelmes életet élek, mégis szépnek látom a világot. Pedig semmit sem kaptam ingyen! És köszönöm, ha itt új ismerõsökre tehetek szert! Rám férne néhány új barátság is!

én3.jpg

Akiket szeretettel meghívok:

Hegyvári Zoltán :http://husimado-eger.blog.hu/

Sütõ Zoltán: http://sarokkonyha.blogspot.hu/

 kedves anyukák :http://dublinfelettazeg.blogspot.ie/

http://receptmesek.blogspot.hu/

Lonci: http://loncivendegloje.blogspot.hu/

Makka : http://www.makkakonyha.com/

Ottília:http://repatorta.blogspot.hu/

Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom


Folytats a blogon ... mikormennyi.blog.hu/2014/02/01/egy_ba...

sponsored links

Keres?s