Bajor virsli-Andrész, Czimer shopping tag

2014-08-05

sponsored links

Betervezett vásárlós nap volt. Elõre megnéztem, ki mikor nyit, kb. mikorra érünk haza.
Reggel felébredtünk vagyis barátnõm 8kor hívott fel és úgy gondoltam akkor már talán ideje lesz kikászálódni az ágyból, rá nemsokkal Anita is felkelt. 
Nem erõltettem a reggelit, tudtam hogy ez egy evõs nap lesz.
 Kezdtük azzal, hogy Biatorbágyon bementünk a Czimer Húsüzem boltjába. Valamelyik nap olvastam róluk és nem is csalódtam, tényleg nagyon szépen nézett ki minden. Olyan marhahús volt, hogy majd megszólalt a gyönyörûségtõl. Nem kis örömömre a rég nem látott bajor virslit is újra ehettem. Régen  a Corában lehetett kapni, aztán gyorsan el is tûnt. Most vettem 6 párat biztos ami biztos jól lakjunk. Nagyon finom volt kisütve. Már itthon készült a májkrémes szendó jó nagy máj darabokkal. Vettem még marhapárizsit és chilis sonkát, melegszendvics krémet, azt majd valamelyik nap megkóstoljuk. Anita pedig kapott ajándék virslit.  Biztos el fogunk oda menni még, azért is mert annak az utcának a sarkán van ahol fagyizni szoktunk.
Szemközt pedig a fagyizó péksége található, ahol baguetett vettem amibe a májkrém került. Persze fagyiztunk is, Apa meg kapott islert. Ami ugyan nem ízlett neki, de azért feláldozta magát mert elkezdett olvadni.
Aztán kezdõdött a nagy shoppingolás. Elõször az outletbe mentünk, kb. három helyre szoktam bemenni, a három nagy márka(mármint a sportos). És szerencsére pár jóóó olcsó dolgot vettem mindhármunknak. Újabban a benettonba is benézek fehérnemûileg, most is sikerült gyarapítanom gyûjteményemet, bár ez senkit sem érdekel(azért a múltkori szentjánosbogarakért oda voltam, kár hogy csak én), de legalább én tudom, hogy a ruha alatt sem kell szégyenkeznem. Aztán Budaörsre mentünk úszósapit venni, mindig bérelnünk kell. Beszereztem a szokásos L-karnitinemet meg pár zacsi csokit.
Haza felé még bevittük Apának az islert, megettük a pizzáját amit ebédre vett magának, nem baj úgy is dagadt. Aztán nagy hiszti közepette hazajöttünk, mivel Anita ott akart maradni.
Így tele el egy bevásárlós, fagyizós délelõttünk a nyári szünetben.

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/08/bajor...

sponsored links

Keres?s