Az Én bemutatóm

2014-05-21

sponsored links


Nem is tudom, hogy kezdjek neki. Én ilyeneket nem szoktam írni, de fantasztikus volt, leírhatatlan, de azért megpróbálom.
Felkérték a csapatot, hogy tartson bemutatót a Bicskei napokon. Úgy gondoltam el jött az ideje annak, hogy tényleg próbára tegyem magam és más okból is nagyon erõs ösztönzést éreztem, hogy a tettek mezejére lépjek. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!


Találkozónk fél3-kor volt az uszodánál, ahol mindenki megjelent. A színpad mögött a parkolóban beálltunk és egy utolsó próbát csináltunk. Mindenki elégedett volt.
Végül kitaláltuk, hogy az elõttünk fellépõ aerobikos tüzépesnek beállunk a bemutatójára, jó lesz nekünk bemelegítésnek. Grátisz aki beállt mehet hozzá háromszor edzeni.
Utána jöttünk mi a kis bemutatónkkal, aztán mesterünk hirtelenjében kitalált érdekes mozgásait kellett valahogy visszaadnunk az embereknek. Erre már beállt az aerobikos tréner is. Hogy az õ csapatából mennyien voltak nálunk azt nem láttam, próbáltam követni mesterünket.
A bemutatónk.
Soha nem álltam ki ennyi ember elé. Valami teljesen más világ így elsõre. Nagyon izgultam, a bemutató alatt is, és a végén az érzés hogy megcsináltam!!! bizonyítottam!!!
Elég kis helyen kellett ugrándoznunk, egyszer csak azt vettem észre, hogy a mögöttem lévõ keze suhog a fülem mellett, gyorsan arrébb ugráltam kicsit. Leírhatatlan érzés ennyi ember elõtt ugrálni.
Az utóhatás: boldogság, a löket hogy menjünk tovább. Volt utánunk zumbás fellépõ oda is beálltunk,


szerintem még ha lett volna öt fellépõ azt is végig csináljuk. Teljes csapat munka volt. Igazából, nem profi szintû edzést kellett volna követnünk. Bénáztunk, én legfõképp de nagyon, bár régen zumbáztam otthon, de jól éreztük magunkat és semmi sem vehette el kedvünket. Egyszer csak azt vettem észre hogy mesterünk áll mellettem, mikor meg átnéztem a sor végére az aerobik tréner állt. Az aerobik bemutatón jöttem rá, hogy át szoktam a kemposra. Mikor elkezdtem járni ez volt a furcsa, most meg amit sok évig tanultam az. A zumbás lánytól grátisz két zumba órát kaptunk, mondtuk is mesterünknek ebben a hónapban már nem megyünk edzeni.
Mesterünktõl is megkaptuk a jutalmat: megcsináltátok, ügyesek voltatok, plusz meghívott mindenkit fagyizni.
Mikor mindenki lehiggadt kicsit, elkészült a csoportkép.
Aztán valaki feldobta régen nem volt csapat uszizás, gyors körbe interjú.
A kemencénél babgulyást osztogattak, haza vittem, megettük, összepakoltam Anita cuccait és irány az uszi.
Nálunk a fürdõben két csomag menetkészen mindig összepakolva, egy uszis, egy edzõs csak felkapom és megyek. Kivéve ha a kocsiban van mindkettõ biztos ami biztos alapon, mikor támad kedvem valamelyikre.
Vissza uszizni, mesterünkkel bevártunk a többieket, még röpködtünk a nap pozitív hatásától, meg is beszéltük tényleg nagyon jól sikerült a nap. És itt látszik hogy csapat és család egyben. Mikor mesterünk és edzõnk végzett a szaunázással elküldtek minket is, nyugodtan szaunázzunk, majd õk figyelnek a gyerekekre. Mikor készen voltunk cseréltünk.
Hétfõi edzésen még szembesítés volt a többiek elõtt, kiálltunk, beszedtük a dicséreteket, aztán edzés.

U.i.: bár a barátaim közül senki nem jött el, amit nagyon sajnálok, de nem fogják megúszni, mert a következõ bemutatómra elrángatok mindenkit. Nagyon, nagyon jól éreztem magam!!!

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/05/az-en...

sponsored links

Keres?s