Avokádókrémes tészta

2015-02-04

sponsored links

avokadtesz2.jpg

Nagyon szeretjük az avokádót, gyakran veszünk-eszünk (általában lesem az akciókat), de még mindig, kitartóan többnyire "csak úgy", szeletet, darabot a vajas kenyérre, mellé, kicsit megsózva, semmi egyéb trükk.

Néha mégis csinálok belõle - fõleg ha több van, és egyszerre megpuhul - avokádókrémet, amit vagy tisztelhetünk guacamole névvel vagy nem, ebben soha nem vagyok biztos. Ilyenkor az érett avokádót összetöröm, bõven elég, ha villával, és keverek bele ezt-azt. Citrom- vagy zöldcitrom-levet mindig, ez segít, hogy meg ne barnuljon, és a kissé zsíros ízét is csökkenti. Aztán vagy hagyma vagy fokhagyma, volt már paradicsomkockákkal, kemény tojással, zöld vagy piros csípõs paprikával, snidlinggel, foksindlinggel (utóbbi saját elnevezésem, amúgy metélõfokhagyma a neve) is.

Most - szokásom szerint, ahogy, gondolom, mások is teszik - ételeket, recepteket nézegettem a neten. Különösebb cél ...


Folytats a blogon ... beck.blog.hu/2015/02/04/avokadokremes...

sponsored links

Keres?s