Aszalt paradicsomos-bazsalikomos rozsbuci

2015-02-02

sponsored links


Hihetetlen népszerûségnek örvend a hagymás rozskenyér, nem egyszer készült már, általában a brokkolis frittata mellé esszük. Múlt héten, mikor Viki barátnõmék jöttek vendégségbe, is ez volt a menü. Azt hiszem ízlett nekik.:)
Most csak egy féladagot gyúrtam be és még hagymát aprítani is lusta voltam, így aszalt paradicsommal készült. Kenyér helyett ezúttal kicsi bucikat formáztam belõle, így hamarabb készen is lett. Isteni finom, akár egy egyszerû omlett, frittata mellé, vagy csak egy finom szendvicshez.

Hozzávalók:
6 db bucihoz

17 dkg fehér kenyérliszt ( BL 80)
10 dkg világos rozsliszt
2,5 dkg zabkorpa
1,5 dkg friss élesztõ
1 kk. cukor ...

Folytats a blogon ... szofika-a-konyhaban.blogspot.com/2015...

sponsored links

Keres?s