Aranyló narancsos krémkehely

2013-01-02

sponsored links


Új év kezdõdött,de menthetetlen romantikus karácsony imádóként nálam még tart az ünnep...

Mindig olyan üres,keserédes érzés az év elsõ napjaiban bármit is csinálni és mondani,mert véget ért az év legszebb ünnepe,s olyan jó volt ezt újra átélni...aztán elköszönt az óév és új reményekkel telve beköszöntött az új.Véget ért valami,s nyakunkon az új.Vajon mi fog változni,vajon jobb lesz,mint az elõzõ,vagy ahogy sokan mondják tényleg lehangolóan rossz?

Mindig máshol keressük a boldogságot,elégedetlenkedünk,s kevesen vesszük észre,hogy mekkora kincs birtokában vagyunk és azt,hogy boldogok lehetünk ma is,csak akarnunk kell...
Mindenkinek más hozza meg ezt a felemelõ érzést,s jobban tesszük,ha megpróbálunk legalább kicsit örülni annak,amink van,megtalálni a legapróbb dologban is az örömet,minthogy egész életünkben mindig másra vágyjunk,ahelyett amink már ebben a pillanatban is van...
Nem tettem fogadalmat az új évre,hiszen az esetek nagy többségében úgyis megérzéseim,vagy a szívem alapján cselekszem...én már ilyen maradok.Üzenem a világnak: Nem adom fel az álmaimat! ( legalábbis egyelõre még nem jött el az az idõ...)

Az idei év elsõ desszertjét mutatom be. Isteni finom,krémes,gyümölcsös desszert,hogy megédesítse az év elsõ napjait.Ez az adag 2 személynek,vagyis 2 nagyobb kehelyre szól.Az ötlet most is: saját :)

Aranyló narancsos krémkehely

Hozzávalók: két fõre,két nagy kehelyre:

- 50 darab Amaretti keksz ( olasz mandulás keksz)
- brandy
- 250 g mascarpone ( olasz) ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2013/01/a...

sponsored links

Keres?s