Ananászos pulykakockák

2014-07-08

sponsored links




Hozzávalók 6 személyre: 60 dkg pulykamell, 1 ananász; a páchoz: 3 evõkanál olaj, 1 evõkanál mustár, 1 dl sör, só, bors, csilipor, bazsalikom.

Elkészítése: A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, a bazsalikomot apróra vágjuk és belekavarjuk. A pulykamellet kockára vágjuk és beleforgatjuk a pácba, majd letakarjuk és 2-3 órára hûtõbe tesszük. Az ananásznak levágjuk a héját, torzsáját eltávolítjuk, a gyümölcshúst pedig kockákra vágjuk. A bambusznyársakat vízbe áztatjuk, majd a húst az ananásszal felváltva ráhúzzuk. Forró grillen megsütjük, közben a megmaradt páccal öntözgetjük. Friss salátával tálaljuk. 




Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/07/an...

sponsored links

Keres?s