Almás pite burgonyás tésztával

2014-09-17

sponsored links


Hozzávalók:
50 dkg burgonya, 50 dkg liszt, 4 evõkanál cukor, 2 tojás, 1 dl tej, 2 evõkanál olaj, 2 dkg élesztõ, 1,5 kg alma, 15 dkg porcukor, 1 citrom héja, az almához 2 evõkanál zsemlemorzsa, 10 dkg kevés cukorral összekevert darált dió, õrölt fahéj, csipet só.

Elkészítése:
A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk, lereszeljük vagy áttörjük. Összedolgozzuk az olajjal, cukorral, citromhéjjal, a tejben felfuttatott élesztõvel, felvert tojással (amibõl egy keveset félreteszünk a tészta megkenéséhez), liszttel ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s