Almás rétes

2011-12-01

sponsored links

Réteslap házi készítésével továbbra sem próbálkozom, sõt nem is tervezem ezt a késõbbiekben sem. Szerintem a boltban kaphatóak is teljesen rendben vannak, viszonylag kevés E betût tartalmaznak és az idõráfordítás összehasonlíthatatlanul kevesebb ennek felhasználásával. A tölteléket viszont érdemes házilag készíteni, ízlésünk és a rendelkezésre álló nyersanyagok határolhatják csak be a szinte végtelen variációkat. Ez ezútal egy alaprecept almával. 

Egy rúdhoz

3 réteslapot használok. Nedves konyharuhára terítem az elsõ lapot,

olvasztott vajjal megkenem, majd következik a 2. lap, megkenés, végül a 3. lap. Erre kerül a töltelék. Rudanként

0,5 kg alma lereszelve, megpárolva, ízlés szerint ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/12/01/alma...

sponsored links

Keres?s