Almás-barackos bébiétel

2014-07-22

sponsored links






Az elmúlt két hétben igen sok dolog történt. Nagyjából két hónap telt el azóta, hogy a Csemete elõször hasról hátra fordult; aztán pár hét kihagyás után most már egyre sûrûbben gyakorolta új tudományát. Most szombaton pedig igen sok edzés -mint egy kis óramutató körbejárt az ágyban- és oldalt fekvés után hátról hasra fordult. De egy szempillantás alatt... :D Rengeteget beszélget , kacag, ismerkedik a játékaival és minden érdekli. :)
Izgalmas kaland ez mindannyiunknak... Látni, ahogy napról napra mi mindent tanul egy ilyen pici emberke. ...és olyan jó látni, hogy mennyire örül minden újdonságnak.
Gondoltam hát, hogy az evészet terén is újítunk picit. Így kipróbáltuk, hogy milyen a sinlac pép. Ez egy rizs- és szentjánoskenyérmag alapú hypoallergén pép. Az elsõ pár napban üresen kóstolta, majd almával és barackkal. Azt hiszem a barackos valahogy jobban ízlik. :D Újabban pedig a két gyümölcsöt együtt teszem a péphez. ...vagy a pépet a gyümölcshöz...? Barackból kicsit többet, mert az édesebb. Igaz, ami igaz, még nagyon az elején járunk, és a rántott csirkecombig vezetõ úton még jó sok bébipapin kell átrágnia magát a Csemetének, de azt hiszem klasszul haladunk. ;)





A sinlac péprõl további infó: www.nestlebaba.hu

Folytats a blogon ... konyhaninnenkertentul.blogspot.com/20...

sponsored links

Keres?s