Alma sorbet ciderrel

2014-06-24

sponsored links

YI5M4458.jpg

 Újabb példa arra, hogy a legegyszerûbb hozzávalókból, viszonylag rövid idõ alatt is  készülhet egyedi desszert.

Ebben a sorbet-ben van egy kis csalás: történetesen az, hogy tojásfehérjével lazítottam fel. A sorbet alapvetõen jeges gyümölcspüré, legfeljebb egy kis alkohol kerülhet bele. Ha fagylaltnak nevezem, kell bele tej és tojás sárgája, ha parfé, akkor tejszínhab - szóval be voltam kerítve az elnevezést illetõen. Mivel a sorbet-hoz áll a legközelebb, õt választottam "keresztanyának".

HOZZÁVALÓK:

1/2 liter jó minõségû cider

3 zöld alma

1/2 teáskanál reszelt, friss gyömbér ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2014/06/24/al...

sponsored links

Keres?s