A tökéletes pizza elérése

2014-02-24

sponsored links

Ebben a bejegyzésben már írtam arról, hogy próbájuk itthon legyártani a tökéletes pizzát, eddig nem nagy sikerrel, de ma, ma megtört a jég és olyat alkottam, hogy éreztem ahogy megsimogatja az arcom a tökéletesség finom puha keze :-)
Aztán Dávid, mert ízlett neki is :-D

Gennaro tökéletes pizza receptjét használtam és bevált, tényleg tökéletes.
Csak fél adagot gyártottam: 25 dkg lisztet összegyúrtam 3 dkg élesztõvel, 1 teáskanál sóval és 105 ml vízzel.
Gyúrásnál követtem az alábbi videó kézmozdulatait:


220 fokon sütöttem (alsó-felsõ sütéssel) 8 percig.
A feltétet tetszõlegesen választhatjuk:

sonkás pizza
kolbászos-baconös-hagymás pizza

Folytats a blogon ... jucyblog.blogspot.com/2014/02/a-tokel...

sponsored links

Keres?s