A Rosinantéban mindig történik valami...

2012-02-20

sponsored links

Nyolc vidéki konyha innovatív séfje hívja egész napos randevúra február utolsó vasárnapján a gasztrománokat.

Február 26-án olyan éttermek séfjei fõznek bemutató jelleggel, akik a szívbõl jövõ vidéki vendéglátásban hisznek, és az általuk vezetett konyhák üde színfoltok a megújuló magyar gasztronómiai palettán. Az ország különbözõ pontjairól érkezõ szakácsok kóstoló fogásokkal mutatkoznak be és 25 perces látványfõzést is tartanak a Séfporondon. Emellett kiváló hazai sajtokat, sonkákat, kolbászokat, kézmûves lekvárokat és csokoládét is lehet kóstolni, vásárolni, hogy ínyenc vásárfiával térhessenek haza a látogatók.

A program facebook-oldala: ...


Folytats a blogon ... fakanal.freeblog.hu/archives/2012/02/...

sponsored links

Keres?s