A manna

2014-07-14

sponsored links

Finom, szaftos, krémes, sajtos, pikáns, ráadásul rántott hús azt hiszem már ez is eléd lenne, de itt van még a köret is, amit muszáj kipróbálni.














KAPROS-SAJTOS CSIRKECOMB,
    PIRÍTOTT KARALÁBÉ HASÁBOKKAL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
4 db natúr kockasajt
4 tk. mustár
80-100 dkg karalábé
kapor
bors, só
A panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A csirkecombokat kicsontozzuk (igény szerint lebõrözzük), a belsõ felüket megkenjük egy teáskanál mustárral, rádarabolunk egy-egy kockasajtot, megszórjuk kaporral, sózzuk, borsozzuk.

  







Majd ügyesen felgöngyöljük, a combokat a végeinél behajtogatjuk és hagyományos módon bepanírozzuk. Bõ, forró olajban szépen lassan kisütjük õket.
Köretként a karalábét megpucoljuk, formás kis hasábokra daraboljuk és olívaolajon roppanósra pirítjuk, a végén sózzuk.


Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2014/07/...

sponsored links

Keres?s