A kovász élete - bekészítés

2014-03-03

sponsored links


Nem térek el korábbi instrukcióimtól, hiszen magam és olvasóim közül nagyon sokan nevelnek természetes kovászt sikeresen ezzel az eljárással, korábbi útmutatásaim alapján.

Nem ez az egyféle eljárás létezik. Nincs jobb vagy rosszabb eljárás, a lényeg úgyis a végeredmény. Egészséges aktív kovász, amivel az élesztõvel egyenértékûen megkelt, de attól ízletesebb, más textúrájú - amolyan békebeli - kenyeret süthetünk. Én erre az eljárásra szavaztam, amikor belekezdtem, ezzel kapcsolatban vannak sokéves tapasztalataim, mivel mindig is sikeresen mûködött nem éreztem motivációt, hogy váltsak, vagy mást is kipróbáljak.

Úgyhogy most ezt az eljárást követitek, ezt igyekszünk széles körben végigvinni. Így arra kérek szépen mindenkit, hogy erre koncentráljunk és most más módszerekkel ne foglalkozzunk, ne keverjük bele, mert akkor megzavarjuk vele azokat, akik ebbe a módszerbe szeretnének most bekapcsolódni.

Ez a módszer azt javasolja, hogy 14 napig neveljük a kovászt, akkor éri el csúcspontját. Korábban ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s