A gõz ereje

2014-08-02

sponsored links




Blogomban nemcsak a sütés ?fõzés terén elért tapasztalataimat osztom meg veletek, néha találhatók benne szösszenetek a családunk életérõl, háziállatainkról.
Most azonban a háztartásról fogok írni,ezzel kapcsolatban egy szuper kis masináról, ami megkönnyíti a  mindennapokat azáltal, hogy könnyebbé teszi a takarítást. Nem reklámot akarok ennek a kis készüléknek csinálni, hanem megmutatni, mi mindent lehet vele csinálni egy háztartásban. Két éve kb. vettem egy kis gõzölõ készüléket . Kapható  többféle minõségben és áron.  Elsõsorban akkor tesz nekem jó szolgálatot, amikor a hûtõt takarítom. Mindig ionizált vizet teszek bele, hogy elkerüljem a vízkõképzõdést a készülékben.
A hûtõ jegének leolvasztása ezzel gyerekjáték, azontúl, hogy hamar elkészülünk vele,  a forró gõz a szagokat is semlegesíti. Rövid idõ alatt  egy patyolattiszta hûtõgépet kapunk.Csak papírtörlõ és ionizált víz szükséges hozzá. Az utóbbit 5 literes kiszerelésben tudunk venni nagyobb áruházakban.
Következõ bevetési terület az ablaktisztítás. A forró gõzzel pillanatok alatt tisztítható ablak , ajtó. Már csak le kell törölni a vizet egy papírtörlõvel, és el is készültünk vele.
Egy másik kiegészítõ felcsavarozása után a wc kagyló fertõtleníthetõ vele. A szagokat elûzi, a kagylót tisztává varázsolja. és mindezt vegyszer nélkül!!!
 Csempe, mosogató  elérhetetlen helyei, padló, mosógépnek a mosószertartó doboza pillanatok alatt tiszta lesz.
Mindezt azért osztom meg veletek, mert hiszem, hogy a mai világunkban is lehet minimalizálni a káros fertõtlenítõ szereket a háztartásban, vegyszerek nélkül, forró gõzzel is lehetséges a takarítás. A befõzõautomatámat is azért szeretem, mert azáltal is számûzhetem a tartósítószereket a konyhámból.


Folytats a blogon ... akokidlitortai.blogspot.com/2014/08/a...

sponsored links

Keres?s