a gyilkos turmixgép

2014-06-16

sponsored links

miután nagylelkûen felajánlottam tesómnak, hogy külföldi létem idejére megkaphatja a remek turmixgépemet, egy hét múlva kaptam egy ímélt, hogy heló Éci, nem szegõdnél el hozzánk? és mivel én szeretem ugyan a konyhát, meg a boltot is, Balázsról nem is beszélve, a tûzvédelem mégiscsak a szívem csücske.
hazajöttem.
de nem volt turmixgépem, ami lássuk be, egy jól prosperáló élethez nélkülözhetetlen.
úgyhogy átgurultam tesómhoz, bepakoltam a turmixgépet és hazahoztam. aztán ugyanezzel a lendülettel le is turmixoltam vele egy kis kukoricát kókusztejjel, ami egy az egyben ömlött ki a pultra, miután nem volt a kés befordítva a tartály alján. idáig csak anyáztam, na de aztán úgy gondoltam, megmentem, amit lehet: és a turmixházról elkezdtem az ujjammal letakarítani a masszát. e tevékenység 0. pillanatában úgy megrázott  az áram, hogy lepergett elõttem az életem, elbúcsúztam a szeretteimtõl és a készülõ kukoricafagyitól.
de mindenek elõtt megveregettem a munkavédelmes énem vállát, hogy ez igazán remek bemutató volt, kollegina, legközelebb lefilmezzük és kitesszük a jutyubra, hogy más is lássa, vizes kézzel áram alatt levõ eszközbe nem nyúlkálunk, pontosan ahogy el szokta mondani, kedves kollegina, a tudatlan munkavállalóknak minden egyes munkavédelmi oktatáson.
miután túléltem az áramcsapást és Bea megnyugtatott, hogy mindenképp készített volna az elhullott tetememrõl egy képet, amint fekszik a konyha padlóján egy tócsa készülõ kukoricafagyiban, felhívtam tesómat, hogy képzeld már, Viki…, amire elkezdett harsányan röhögni, és annyit bírt rendkívül empatikusan belevinnyogni a telefonba, hogy ott halt meg, ahol élt: a konyhában.
engem meg átjárt az a jó érzés, hogy a barátaim és a testvérem is mennyire szeretnek és aggódnak olykor, mellettem állnak, ha a szükség úgy kívánja stb.
meghatódtam, komolyan.

corn icecream

kókuszos kukoricafagyi

kókuszos kukoricafagyi

Hozzávalók

  • 20 dkg csemegekukorica-szem, megfõzve
  • 2 dl kókusztej
  • 2 ek cukor

Know-how

  1. a fõtt kukoricát összeturmixoltam a kókusztejjel és a cukorral.
  2. fagyigépben kb. 12 perc alatt tökéletes állagú fagyi lett belõle.
  3. nekem így is jó volt elsõ körben, de tesóm szerint nem volt elég édes, ezért tettem a fagyijára cukrozott kókuszkockákat (Lidl) - és gyorsan beláttam, hogy úgy tényleg sokkal jobb.
2.5
http://www.eztettem.hu/2014/06/kokuszos-kukoricafagyi.html

corn icecrem
corn icecream

corn icecream


Folytats a blogon ... www.eztettem.hu/2014/06/kokuszos-kuko...

sponsored links

Keres?s