/ 52 - GasztroBlogok.hu

7 / 52

2014-02-18

sponsored links

banán-narancs-uborka-mogyorókrém smoothie
Ezentúl csakis ezt a törökmogyorós mogyoróvajat vagyok hajlandó használni. Ha már peanut butter. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy 12 % törökmogyoróadalék ilyen szintû különbséget jelent... 


natúr joghurt banánnal, kiwivel és tökmaggal, gyümölcsös müzli, epres-jázminos tea
Az újonnan vásárolt Lush arckrémet életem befektetésének tekintem - még sohasem vettem ilyen drágán kozmetikumot. Mindezt közvetlenül azután, hogy elhatároztam, hogy visszafogom magam a kiadások terén. De legalább adtak hozzá egy klassz magazint is.



tükörtojás, magos zabkenyér vajjal-avokádóval-chilivel-nagyszemû sóval, retek, körte, epres-jázminos zöldtea


alma-cékla püré + pekándiós-mazsolás-kókuszos granola, lágy tojás, gyömbértea
A granola saját gyártmány, cukormentes, egészséges, és isteni, remélem valamikor tudom hozni a receptjét is. A gyümölcsturmix pedig a joghurtot hivatott kiváltani, mostanában gyakran eszem így a müzlijeimet. Talán a színeket hiányolom? Vagy a vitaminokat? Ki tudja. Valamiért az angol hearty szó az, ami mindig eszembejut... és a melengetõ valahogyan nem jó fordítás. Szóval maradjon egyszerûen hearty. :)


narancs, avokádó nagyszemû sóval, házi granola, lágy tojás, kávé


mogyoróvajas és avokádós pufirizs, natúr krémtúró, körte, mogyorótej
Az avokádó-mogyoróvaj kombó rendesen megadja a reggeli energialöketet, van is ilyenkor egy kicsi lelkiismeretfurdalásom. A mogyorótej viszont mindenre gyógyír. Melegen az egyik legjobb dolog a világon. Maga az otthonosság.


csokis-mazsolás humusz, kókuszos-sárgarépás smoothie, kávé

Folytats a blogon ... punkaa.blogspot.com/2014/02/7-52.html

sponsored links

Keres?s