+1 féle pizza/ 3 fõ - GasztroBlogok.hu

6+1 féle pizza/ 3 fõ

2012-12-30

sponsored links


A fiam valami csodával határos módon képes volt reggel felkelni és átjönni hozzánk látogatóba. Pontosítok: ebben a felkelés volt a csoda. Határozottan fejlõdõképes. Azt kérte, hogy fõzzünk valamit, de ne rákot, vagy halat, hanem inkább pizzát. Hát, jó.

Ahogy illik, senkinek nem volt semmi ötlete, hogy milyet szeretne. Várták tõlem az ötleteket. Naná, hogy az antikreatívoknak minden tetszett. Így történhetett, hogy hat féle pizza sikeredett és egy ráadás. Persze, ezek nem voltak emberes méretû tészták darabonként, de a végén így is rajtunk maradt.
Egy: friss paradicsom és friss mozzarella rozmaringgal, kettõ: tonhal és vöröshagyma olívabogyóval, három: négy sajtos, négy: friss gomba fokhagymával, öt: paprikás szalámi, kaliforniai paprikával, hat: több sajtos calzone és hét: végezetül egy fociacca jellegû, amin saját termesztésû aszalt koktélparadicsom és rozmaring volt.

Nem több, mint 80 dkg tésztát tüntettünk el, sajtot alig valamennyit, de az egészség kedvéért a legjobb fajta extra szûz olívaolajjal locsoltuk meg a szeleteket. Állítólag jót tesz az emésztésnek. Hmmm. Minderre hárman voltunk és most ...

Folytats a blogon ... mukedvelohedonista.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s