Perces Brownie Mikróban - GasztroBlogok.hu

3 Perces Brownie Mikróban

2012-08-23

sponsored links

Amikor kaptam ezt a receptet, volt olyan hét, hogy háromszor is elkészítettem. Az elõkészületekkel együtt is 5 perc és már tálalható is. Forró süti, vanília fagyival és tejszínhabbal! Mennyei!
Természetesen csak az próbálja ki, aki nem fél a mikrohullámoktól, mert volt olyan ismerõsöm, akinek oda akartam adni a receptet, de azt mondta túl veszélyesek a mikrohullámok. Persze a mikróban készült pattogtatott kukoricát azt megeszi, és mobilozni is szokott.
Száz szónak is egy a vége, bárki, aki kóstolta elkérte a receptet. Javaslom azoknak is akik még soha nem sütöttek süteményt. Véleményem szerint osztatlan sikert fog aratni vele. Elronthatatlan! Elõször én sem hittem el, hogy tényleg ilyen gyorsan kész van.

Hozzávalók: 
4 csapott evõkanál liszt, 1 evõkanál cukor (aki szereti az édeset, 3 evõkanállal is tehet bele), 1 csomag (vagy egy evõkanál) vaníliás cukor, 1-2 csapott evõkanál cukrozatlan kakaópor (a kakaópor töménységétõl függõen), 1 tojás, 4 evõkanál tej, 2 evõkanál étolaj vagy olvasztott vaj, 1 csapott kis mokkáskanál sütõpor. 

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverni és kiolajozott jénaiban - újabban az ételfutárok által használt mikrózható dobozokat használom erre a célra - 900 watton 3 percig sütni, és már kész is van. Ketté is lehet vágni és pikáns lekvárral megkenni, de a legfinomabb, ahogy a bevezetõben írtam: Forró süti, vanília fagyi, tejszínhab?
Mikrós sütemény


Folytats a blogon ... apafozte.blogspot.com/2012/08/3-perce...

sponsored links

Keres?s