2. SAD! Játék kiírás - GasztroBlogok.hu

22. SAD! Játék kiírás

2014-02-01

sponsored links


Hála Macskanyelvnek, a Süniskanál blog írójának, jobban mondva a cicájának, Leopoldnak, én lettem a Süss! Alkoss! Díszíts!-játék következõ fordulójának háziasszonya. Ez az elsõ alkalom, hogy ilyen szerepet töltök be. A játékot Kiskukta indította 2011-ben és azóta is töretlen népszerûségnek örvend. Már én is 5 fordulóban vettem részt, pedig nem vagyok egy gasztroblogger-veterán. :)
Már az elõzõ fordulóval egyidõben megszületett az ötletem, hogy milyen témát is tudnék elképzelni a következõ játékra. Figyelembe véve, hogy ez az idõszak a farsang utolsó egy hónapjára, februárra esik, amikor a legtöbb mulatságot, álarcosbált tartják, arra gondoltam, hogy legyen a téma

"Álarcos" finomságok

Vagyis olyan édességeket (vagy akár sósságokat, ha már a meglepetésnél tartunk) várok, amik elsõ látásra másnak tûnnek, mint amik valójában, imitálnak valamit és viccesek. Vagy az "ál" kategóriába tartoznak, mint például a túrótorta túró nélkül. Lehet ez süti, torta, bonbon, pite, akármi, csak legyen benne valami csavar, valami meglepõ. Egy olyan rejtély, aminek a nyitjára az elsõ falat után jön rá a kóstoló. :)




Mivel a farsang március 5-ig, hamvazó szerdáig tart, ezért arra gondoltam, hogy a határidõ legyen 

március 2-a, vasárnap éjfél,

hogy a beérkezõ receptekbõl még legyen idõ szemezgetni húshagyó keddre. :) Így egy hónap áll a rendelkezéserekre, még  ha olyan rövidke is ez a február. 

Van néhány kérésem:
-a recept, amivel jelentkeztek, a kiírást követõen kerüljön fel a blogotokba (emellett persze elküldhettek egy régebbi, hasonló témájú finomságot is)
-kérlek, a receptet csak erre az egy játékra küldjétek el. Ne üssetek "több legyet egy csapásra". :) Köszönöm!
-1 fotót és a bejegyzés linkjét küldjétek el nekem erre a címre:
esztermanus@yahoo.com

Akinek nincs blogja, az a receptet küldje el képpel együtt.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire inspirál majd titeket a téma. Remélem, hogy nem túl bonyolult és sok ötletes finomság érkezik majd. :D Jó alkotást!


Az eddigi témák:


  1. KiskuktaDíszíts egyszerûen, de nagyszerûen!
  2. Zsófi: A gyermekkor íze (ez a blog sajnos valószínûleg megszûnt)
  3. Ági: Gasztroajándék
  4. Macskanyelv: Édes "macskásság"

,



Folytats a blogon ... tuparna-habvero.blogspot.com/2014/02/...

sponsored links

Keres?s