011-ben ezt szerettétek a legjobban - TOP10 legjobb recept - GasztroBlogok.hu

2011-ben ezt szerettétek a legjobban - TOP10 legjobb recept

2012-01-01

sponsored links


Mint mindenki ilyenkor, új év alkalmából mi is szeretünk egy kicsit visszatekinteni és értékelni az ó évet. Sok minden történt, sok változáson ment keresztül a blog és sok pozitív visszajelzést kaptunk Tõletek, melyekért nagyon hálásak vagyunk és ezúton köszönjük!

Az év a blog arculatváltásával indult, megújultunk, mert szerettük volna, ha jó érzéssel olasnátok minket és térnétek vissza újra.
Nem csak külsõleg, de belsõleg is újultunk, hiszen minden, ami gasztronómia minket is ugyanúgy érdekel és szeretnénk Veletek megosztani. A gasztrotéma blokkunkban továbbra is olvashattok a legérdekesebb gasztroeseményekrõl, gasztronómiai témákról.
Továbbra is kiemelt figyelmet fogunk szentelni az ünnepeknek, hiszen ez mindig alkalom arra, hogy valami igazán finomat készítsünk és megmutassuk fõzõtudásunkat a konyhában. Mind húsvétkor, mind karácsonykor ünnepi ételekkel, dekorációs ötletekkel és letölthetõ dekorációs kártyákkal, csomagolás kiegészítõkkel kedveskedtünk Nektek. 2012-ben ez sem lesz másképpen, sõt!
Rengeteg ötlettel és nagy izgalommal vágunk neki az új évnek, reméljük velünk tartotok majd. Étel, ital, dekoráció, gasztrokülönlegesség ígérjük mind-mind a TeaRoom-on 2012-ben is!

A 2011-es év lezárásaként összegyûjtöttük Nektek az év 10 legjobb receptjét. Jöjjenek hát, ezeket szerettétek ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2012/01/20...

sponsored links

Keres?s