8. Blogkóstoló - kiírás - GasztroBlogok.hu

18. Blogkóstoló - kiírás

2014-07-31

sponsored links



A Blogkóstolónak már egy ideje aktív játékosa vagyok - ha éppen nem késem le a jelentkezési határidõt -, így hatalmas örömmel vágok bele a 18. forduló megrendezésének. Ezúton is köszönöm szépen a lehetõséget és a stafétát Áginak, az elõzõ kör háziasszonyának. 
Az elsõ Blogkóstolót 4Gyerek hirdette meg, és onnantól kezdve töretlen lelkesedéssel minden valamire való társaságkedvelõ blogger részt vesz benne. 
A szabályok a következõek: minden jelentkezõnek sorsolok egy másik blogot, aki onnan szemezgethet kedvére. Minimum egy ételt el kell készítenie, hogyha ez akadályokba ütközik, akkor feltétlen jelezze nekem is, és a társának is. Remélem ilyen nem lesz. Az elkészített ételrõl egy fényképet és egy linket kérek a bloggal rendelkezõktõl, akinek nincsen, attól e-mailben a receptet, képpel és egy csöppnyi beszámolóval.
Ki játszat? Mindenki. Bár vannak megszorítások: akinek a blogján 30 receptnél kevesebb van, vagy nincsen blogja, annak is sorsolok kóstolásra blogot, de õket nem sorsolom ki.
A sorsolásra augusztus 10.-én kerül sor, eddig kérek minden érdeklõdõt, hogy a bejegyzés alatt kommentben, vagy e-mailen jelezze, hogy szeretne játszani. Az egyszerûség kedvéért mindenkit kérek, hogy a megjegyzésben írják meg a bloguk címét is. Hogyha valaki lemaradna írjon nekem, valahogy bepasszírozzuk a játékba. :)
E-mail címem: voroskaktusz@freemail.hu

MINDENKIT SOK-SOK SZERETETTEL VÁROK! :D

Folytats a blogon ... voroskaktusz.blogspot.com/2014/07/18-...

sponsored links

Keres?s