?Vajszínhab?

2014-06-09

sponsored links

A recept és további képek megtalálhatóak Willson oldalán

Hozzávalók (2 adag):vajszínhab0

  • 2 tojás fehérje
  • 2 kanál porXukor0
  • 2 dkg nagyon lágy vaj
  • pici vanília kaparék
  • A képen látható habban 1 tojássárgája is bele lett keverve

Elkészítés:

  • A tojásfehérjét verd kemény habbá
  • Majd alacsonyabb fordulatszámon járatva, óvatosan add hozzá a vaníliával elkevert porXukrot,  a szinte folyékony vajat (ha megolvasztottuk volna, akkor meg kell hûteni, nehogy összekapja a tojáshabot)
  • Hûtõben jól hûtsd ki, hogy ne essen össze3 – Habszifonba is rakható!
  • Kávéhoz, gyümölcshöz, fagylalthoz, gesztenyepüréhez, csokitortához stb… egy plusz sárgájával felturbózva, vaníliafagyinak is lefagyasztható; vagy pl. használható Jegeskávéhoz

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=22949

sponsored links

Keres?s