~ TEJF?L?S ?DESBURGONYAKR?MLEVES ~

2023-04-25

sponsored links


?HOZZ?VAL?K?
-  kb 50 dkg ?desburgonya 
- 2 - 2 sz?l kisebb r?pa ?s petrezselyemgy?k?r
- 1 hagyma, 1 z?lds?gleveskocka, s?, bors
- 1 csokor apr?tott petrezselyem, 1 kispoharas tejf?l, 
- 2 - 3 ek ol?vaolaj

  • A hagym?t felkock?zzuk kev?s olajon megfonnyasztjuk, majd hozz?adjuk a megpucolt ?s feldarabolt z?lds?geket ?s j?l ?tpir?tjuk. Ezut?n fel?ntj?k kb 1 l v?zzel, hozz?adjuk a leveskock?t, ?zes?tj?k ?s addig f?z?k am?g a z?lds?gek megpuhulnak.
  • Egy botmixerrel az eg?szet p?r?s?tj?k, majd egy mer?kan?llal kivesz?nk a levesb?l ?s sim?ra keverj?k a tejf?llel, vissza?ntj?k a leveshez, hozz?sz?rjuk a petrezselymet ?s p?r perc alatt ?sszeforraljuk, ha sz?ks?ges v?zzel be?ll?tjuk a k?v?nt s?r?s?get. 
  • T?lal?skor a levest t?lk?kba szedj?k, meglocsoljuk tejf?llel, ol?vaolajjal ?s pir?tott keny?rkock?t k?n?lunk hozz?. 

Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2023/04/...

sponsored links

Keres?s