~ MAKARÓNI LERAKVA ~

2014-06-17

sponsored links




Csak annyit errõl a rakott ételrõl, hogy nagyon finom. Gyorsan elkészül, hiszen minden hozzávaló hamar megfõ, összerakjuk és a többi már a sütõ dolga.
Tejföllel gazdagon meglocsolva fogyasszuk.

? HOZZÁVALÓK ?
- 20 dkg makaróni
- 50 dkg gomba
- 3 - 4 db fõtt tojás
- 1 ek paradicsompüré
- tejföl
- reszelt sajt
- vaj
- só, bors
- petrezselyem

- A makarónit enyhén sós vízben fõzzük ki.
- A gombát szeleteljük fel és kevés olajon pirítsuk meg. Sózzuk , borsozzuk majd keverjük össze a paradicsompürével és végül szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
- Egy sütõtálat vajazzunk ki, szórjuk meg zsemlemorzsával.
- Terítsük szét az alján a makaróni felét, szórjuk meg sajttal, majd halmozzuk rá a gombát és erre a felkarikázott tojást. 
- Szórjunk ismét rá sajtot, majd terítsük be a maradék makarónival.
- Locsoljuk meg tejföllel, szórjunk rá kevés sajtot és tegyünk rá vajdarabokat.
- Elõmelegített 200°C - on süssük addig amíg a teteje szép aranybarna nem lesz.





Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2014/06/...

sponsored links

Keres?s