~ BROKKOLI SNACK ~

2014-07-20

sponsored links

 Print Friendly and PDF





 Amíg a olaj melegszik, szinte el is készülünk a brokkoli rózsácskák panírozásával is. Na nem egyesével gondoltam.  ( A tojásból szûrõkanállal szedjük ki a kis brokkolikat és mehet a zsemlemorzsába, nem baj ha nem fedi be mindenhol.)
Fress és roppanós falatkákat kapunk, amit házi majonézbe mártogatva fogyaszthatunk.

? HOZZÁVALÓK ?
- 1 brokkoli
- liszt, tojás, zsemlemorzsa
- só, bors
Majonéz : - 1 tojássárgája, 1, 5 dl olaj, citromlé, só

- A brokkolit szedjük rózsáira, hempergessük meg a lisztben, a borsos, sós tojásban és végül a zsemlemorzsában.
- Süssük ki bõ, forró olajban.
- A majonézhez, tegyük egy mélyebb tálkába a tojássárgáját és  kézi habverõvel kezdjük el verni, majd elõször cseppenként adagoljuk hozzá az olajt, majd folyamatosan csurgassuk hozzá folytonos keverés közben a többi olajat is.
- Végül ízesítsük sóval és citromlével.








Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2014/07/...

sponsored links

Keres?s