Öregtésztás, magvas graham-rozs kenyér

2014-12-12

sponsored links


Magos kenyeret is nagyon régen készítettem, jó ideje tervben van már. Annyit vártam vele, hogy most aztán igazán magos lett, nem csak belül, de kívül is. Az összetételét a "zürichi kenyér után szabadon" címszóval alkottam meg, arra törekedve, hogy most jó nagy kenyeret süssek, és ne kelljen boltban vennem, amikor nincs idõm sütni egyet.
A Párom szerint eddig ez a legszebb kenyerem (de azért az íze se utolsó). :)

Hozzávalók:

Az öregtésztához:
  • 100 g graham liszt (60 g CH)
  • 100 g tk. tönkölyliszt (63,9 g CH)
  • 130 g langyos víz
  • 5 g élesztõ (0,49 g CH) ...

Folytats a blogon ... pcovalisfinoman.blogspot.com/2014/12/...

sponsored links

Keres?s