Összegzés

2012-01-01

sponsored links

Az év elsõ napján mindig lencse van nálunk és mindig fõzelék formájában. Számomra ez megunhatatlan, hiszen egész évben csak ilyenkor eszem lencsét.
Reggel, mikor felkeltem, a kandúrok már a hálószoba ajtó elõtt ültek és várták, mikor jövök ki és adok enni nekik. Igaz, õk nem lencsét kaptak, de nem is csirkét, hanem jó kis marhahúsit. Nem akartam, hogy "elkaparják a szerencséjüket" :) Ti hisztek a babonákban? Ki lett gazdag a sok lencsétõl? :) Nálam eddig nem jött be, de azért mégis, egy tál lencsét bekanalazok kis malachúsival.

Nagyon jó érzés volt végignéznem a blog indulása óta a statisztikákat, május óta 135 poszt született.  Az Édes napok és chocoMe posztok lettek a legolvasottabbak, szeretitek a csokoládét így lesz még csokoládé idén is!  De nagyon kedveltétek az összes karácsonyi posztot is.
Ezekkel a keresõ szavakkal jutottatok el hozzám: tatár beafsteak, sajtós rúd, nespresso pixie, Új Budavár étterem, hortobágyi palacsinta, szuvidálás, gyümölcsös túrótorta. A blog indulása óta ...


Folytats a blogon ... pisztacia.blog.hu/2012/01/01/osszegze...

sponsored links

Keres?s