Zöldséges tonhaltorta

2017-02-15

sponsored links

Ideális elõétel.

Zöldséges tonhaltorta

Hozzávalók: 50 dk kg fagyasztott zöldség (franciasaláta keverék vagy mexikói keverék), 2 evõkanál almaecet, 1,5 dl majonéz, 1 tubus krémsajt, 1 tonhalkonzerv, 1 tasak zselatinpor, só, bors.

Elkészítése: A fagyasztott zöldségeket sós vízben roppanósra pároljuk, majd leszûrjük és hûlni hagyjuk.  A majonézt, a krémsajtot és a tonhalat összekeverjük, ha a tonhal nagyon darabos, botturmixszal pépesítjük. Sóval, borssal, almaecettel ízesítjük. Ha a zöldségek kihûltek, elvegyítjük a tonhalas masszával. A zselatint a csomagoláson található instrukció szerinti mennyiségû vízzel felfõzzük, ha már langyos, a zöldséges masszához keverjük. Vizezett formába öntjük, és legalább két órán át hûtõszekrényben dermesztjük.

 

 


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2017/02/15/zoldse...

sponsored links

Keres?s