Zöldfûszeres gombaraguval töltött, tönkölylisztes palacsinta

2014-01-16

sponsored links

Zöldfûszeres gombaraguval töltött, tönkölylisztes palacsinta

Ez a palacsinta, most a sós vonalat képviseli, egy finom, tejszínes-gombaraguval, ami a zöld fûszerektõl, friss és élénk ízvilágú. A tönkölylisztnek köszönhetõen pedig, egészségesebb, mint a hagyományos, fehér lisztbõl készült változat, mivel fehérje-, vitamin- és ásványi anyag tartalma kiemelkedõ.

Gyorsan elkészíthetõ és nagyon tápláló, finom étel. Míg a bekevert palacsintatészta pihen, addig a belevaló gombaragu is elkészül.

Érdemes a gombát vékonyabb szeletekre vágni és megpirítani a zsiradékon, mert így sokkal intenzívebb íze lesz a raguban.

Zöldfûszeres gombaraguval töltött, tönkölylisztes palacsinta

Hozzávalók:

25 dkg fehér tönkölyliszt

10 dkg teljes õrlésû tönkölyliszt

5 dkg rozsliszt ...

Folytats a blogon ... szilvasgomboc.cafeblog.hu/2014/01/16/...

sponsored links

Keres?s