Zöldséges ágyon sült majoránnás csirkecomb

2014-02-15

sponsored links


Hozzávalók 2 személyre: 2 csirkecomb, só, bors, fûszerpaprika, majoránna; a zöldségágyhoz: 2 sárgarépa, 1 póréhagyma, 3 dkg vaj

Elkészítése: A csirkecombokat az elõbbi páckeverékkel jól bedörzsöljük, majd 2 óráig érlelõdni hagyjuk. Közben a zöldségeket megpucoljuk, karikára vágjuk és egy tál aljára szórjuk. A vajat szétosztjuk rajta, megsózzuk és megszórjuk kevés majoránnával. A pácolt csirkecombokat ráhelyezzük, megszórjuk sóval, fûszerpaprikával meg majoránnával és aláöntünk 0,5 dl vizet. Fóliával lefedjük és forró sütõben, többször meglocsolva a saját levével  pirosra sütjük. A megsült csirkecombokat rizzsel és a velesült zöldségekkel tálaljuk. 
 
Gyors páclé csirkehúshozfõ
Hozzávalók: 1 citrom, 1 kávéskanál ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/02/zo...

sponsored links

Keres?s