Zsályás burgonyafánk, almás-káposztával és csirkemájjal avagy Egy estés kaland a Kedvencemmel

2015-01-24

sponsored links



Több mint fél éve receptjeim jelennek meg a
Kedvenc - Gasztro magazinban; ez számomra maximális megtiszteltetés, és a magazint mindenkinek tisztelettel ajánlom. 
Pompás receptek a blogszférából, olvasói-receptek, rejtvények, (pályázatok) azaz egy jó ízű szórakoztató, kikapcsolódás, amit kihagyhatatlan főzőcske követ ;)
Szóval amikor azt kérték tőlem, hogy kellene valami fánk recept a februári számba, amiben lesz egy pár soros bemutatkozásom is, hát mit mondjak nagyon megörültem neki.
De miért pont fánk? amikor nem tartozom a túlságosan sütögetős emberkék közé (ez mostanában ölég sokat emlegetem) és különben is Anyunál jobban és jobbat nem süt senki. 
Aztán ahogy tovább olvasom a levelet, kiderült, hogy nem holnapra kell a recept, hanem tegnapra :/ 
...és előkapartam egy régi, jó, fánk receptet, amit kölyök koromban sokszor készített a Mamikám vacsorára, egyszerűen csak tejföllel (fokhagymával vagy kaprosan).     
(Talán érdekes, de mindenképpen természetes, hogy a drága Mamikáink, semmit sem méregettek és mégis jobb, finomabb volt amit Ők készítettek.)

ZSÁLYÁS BURGONYAFÁNK,
   SPICCES ALMÁS-KÁPOSZTÁVAL
       ÉS BOR ILLATÚ CSIRKEMÁJJAL

Hozzávalók: ...

Folytatás a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2015/01/...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok