Zalán 1. születésnapja

2017-10-14

sponsored links

A napokban volt a pici fiam 1 éves... ? A családban mi mindig mindenki születés- és névnapját azon a napon ünnepeljük meg, amikorra naptár szerint esik - még akkor is, ha hétköznap van. Zalán szülinapja is a hét közepére esett, ezért picit nehéz volt készülni, sütni-fõzni egyedül, mert a férjem egész nap dolgozott, nem tudott vigyázni a gyerekre, így az a csokitorta, melyet általában Milán szülinapjára is el szoktam készíteni, most elmaradt. (Ide kattintva megtalálható a recept.) Örültem, hogy az ünnepi vacsorát el tudtam készíteni a gyermek mellett, sütemény nem volt, illetve étcsokoládé tortát rendeltünk a cukrászdából. (Talán jövõre már lesz kis idõm a tortasütésre.) Végül is mindegy, mert Zalán még egyáltalán nem eszik semmilyen édességet, nem szoktam neki adni semmi édeset - számára a desszertet a gyümölcs jelenti -, ezért nem szereti a tortát sem. Mivel nagyon kíváncsi és minden érdekli, a krém részébõl megkóstoltattam vele a kiskanala hegyén, de nem ízlett neki. (Most még nem, aztán néhány év múlva meg el sem lehet majd mellõle hessegetni. ?) De hát torta mégis csak kell egy születésnapra - már csak a fotó kedvéért is, melyet mi imádunk nézegetni a téli estéken kis családommal. Néha esténként bevackolunk a kanapéra vagy a szõnyegre és fényképalbumokat nézegetünk, közben egy-egy fotó láttán jókat nevetünk, amikor eszünkbe jut a képhez tartozó mókás emlék. ?
Visszatérve a szülinapra... Hihetetlen mennyire gyorsan eltelt ez az egy év! A születésére... aznapra... úgy emlékszem, mintha csak tegnap lett volna. (Ide kattintva elolvasható a születésével kapcsolatos élményem.) 
Most viszont az 1. szülinapján kattintgattam néhány gyors pillanatképet/sorozatképet (a gyerekekrõl), melyeket mindenképp szeretnék itt a blogon is megörökíteni emlékként a családom számára. (Persze a kézzel fogható fényképalbumunkban is megtalálhatók majd egy részük.) 

 Számára a torta nem étel volt, csak egy jó játék.
Nagyon szerette volna szétmaszatolni...






Milán megfogta a két kis kezét, hogy ne gyurmázza össze az egész tortát... ?
...és persze az égõ gyertya is veszélyt jelentett, de a nagy tesó vigyázott rá.


Legyetek mindig ilyen felhõtlenül boldogok Drága Kincseim, mint amilyenek most! ?
Imádlak Titeket!  

Folytats a blogon ... gabicsek.blogspot.com/2017/10/zalan-1...

sponsored links

Keres?s