Zöldborsós-zabpelyhes lepény

2017-04-13

sponsored links



Ma zöldcsütörtök van, és ilyenkor nálunk általában spenót az ebéd már, ha éppen sikerül beszerezni. Idén sajnos mire észbe kaptam, már elfogyott a zöldségesnél a spenót, így változott a menü is. Ahhoz hogy az ebédünk zöld színű legyen, továbbra is ragaszkodtam, így a zöldborsóra esett a választásom. A borsót puhára főztem, fűszerekkel és laktóz mentes tejjel összeturmixoltam, majd zabpehellyel összekeverve kis lepénykéket sütöttem. A kisült lepényről ezek után elmondhatom, hogy nemcsak egészséges hozzávalókból készült, de a natúr joghurttal nagyon finom, és laktató volt.

Hozzávalók:

10 dkg zabpehely
10 dkg zöldborsó
1 kisebb ...
kb. 1 cm-es darab gyömbér
1 mk római kömény
1 mk ...
1 ek koriander zöld ...

Folytatás a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2017/04/z...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok