Vörösboros dámszarvas ragu, burgonyagombóc

2014-06-09

sponsored links

Slide1

Igen, bizony, jól látjátok. Nem rendeltük, nem elmentünk és megettük, hanem otthon készítettük el. Amellett, hogy általában azt hiszik rólunk, hogy jó pár kiló felesleggel rendelkezünk, az  a kérdés is folyton felmerül, hogy fõzni amúgy tudunk e. Némi kis bizonyíték ként, na meg azért, hogy lássátok, hogy nem csak junk food -on és mindenféle elénk pakolt ételen élünk egy-egy receptet, meg fogunk veletek osztani. Igazából rendszert és összefüggéseket nem igazán érdemes keresni a receptek között, ami biztos, hogy olajban sütést és lisztes rántást nem fogtok látni, de nem zárkózunk el semmilyen finomság elõl. A receptek vagy interneten talált, bevált és kedvelt fogások, vagy azok saját szánk íze szerint formázott változatai. Ha már mi megmutatjuk, hogy mi történik a konyhánkba, akkor azt is szeretnénk tudni, hogy Ti mivel lepitek meg magatokat és a körülöttetek élõket, úgyhogy az itt láthatóhoz hasonlóan, küldjétek csak bátran a konyhátok terméseit. Elsõre kicsit bele is csapok a lecsóba, konkrétan egy vörösboros dámszarvas ragut mutatok, amihez nálam a burgonyagombóc a tuti köret. Nem egy rántott hús, tyúkhúsleves, de ha van rá lehetõségetek, ilyet legalább ...


Folytats a blogon ... mitettemma.hu/receptvorosboros-damsza...

sponsored links

Keres?s