Vörösboros-csokoládés meggykrém leves

2015-08-29

sponsored links


Még a szezonjában feketére, édesre érett meggybõl, ami most a fagyasztóból bukkant elõ.

Egy percet nem haboztam, milyen típusú gyümölcsleves készüljön belõle: beáll szépen a sorba a szilvás és a málnás után, vörösbor és csokoládé tuninggal!

Mesésen finom lett...

Langyosan is nagyon jó, de talán még jobb egyenesen a hûtõbõl kivéve.

Ha nincs a fagyasztóban meggyetek, itt a szilvaszezon - próbáljátok ki bátran a prototípust!


Vörösboros-csokoládés meggykrém leves

Elkészítési idõ: 30 perc + a magozás :-)

Hozzávalók:
  • 1 kg meggy - tisztítva mérve (szezonban friss, szezonon kívül fagyasztott) ...

Folytats a blogon ... www.chefviki.hu/2015/08/vorosboros-cs...

sponsored links

Keres?s