Vörösboros aszalt szilvával töltött csirkemell, rozmaringos sült cékla és édesburgonya

2014-01-29

sponsored links



Többször készítettem már ilyet, szerintem ez olyan igazi ünnepi fogás, de sajnos a többiek nem szeretik, így nekik töltetlenül készítem. Ez még karácsonykor készült, de a köret az gyakori nálam. Az aszalt szilvát finom vörösborba szoktam áztatni, de nem kötelezõ, anélkül is finom. Nem is igazán recept, csak egy ötlet, bátran lehet variálni, hogy mibõl mennyi kell, pontosan nem tudom, étvágy és személyfüggõ:)

Hozzávalók:
csirkemell filé vékonyra szeletelve és kiverve
só, bors, fehérbors
aszaltszilva (3-4 szem egy szelet húshoz)
vörösbor
vékonyra szeletelt bacon

A körethez:
2 nagy édesburgonya ...

Folytats a blogon ... trollakonyhamban.blogspot.com/2014/01...

sponsored links

Keres?s