Vérnarancsos borjúragu

2017-01-13

sponsored links

Érdekes párosítás ez a kettõ, mivel ez volt éppen itthon, ezért így alakult a dolog. Szerettük az ízét, a gyümölcs-hús párosítás így is megállta a helyét.

Vérnarancsos borjúragu

Hozzávalók: 40 dkg borjúhús, 2 vérnarancs, 1 fejhagyma, 1 evõkanál liszt, 2 evõkanál méz, 1 dl tejszín, 1 evõkanál barna cukor, 1 evõkanál olaj, só, bors.

Elkészítés: A húst megmossuk, és csíkokra vágjuk. A mézet, a cukorral  összekeverjük, ízesítjük borssal, majd a húst beleforgatjuk. Legalább 2 órát hûtõbe rakjuk, pácolódni. Ezután egy serpenyõben kevés olajat forrósítunk, a hagymát megdinszteljük benne,  belerakjuk a húst a páccal együtt, sózzuk, és addig sütjük, amíg a leve elfõ (megpuhul a hús), hozzáadjuk a cikkekre vágott vérnarancsot, majd hozzáöntjük a  liszttel elkevert tejszínt és összepároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

 


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2017/01/13/vernar...

sponsored links

Keres?s