Véres hurka

2014-12-22

sponsored links


Hozzávalók:
A disznó vére, friss szalonna, tüdõ, fél máj, a vesék, 40 dkg fõtt rizs, 5-6 hagyma, só, bors, csombor, szegfûbors.
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, a szalonnát csíkokra, majd megdinszteljük. A tüdõt, a májat és a veséket puhára fõzzük (a levét félretesszük, abban fõzzük majd ki a megtöltött hurkákat), ledaráljuk a kihûlt dinsztelt hagymával együtt. Az alvadt vért leszûrjük, a sûrûjét is ledaráljuk. Egy nagy tálban az egészet összevegyítjük, hozzáadjuk a fõtt rizst, sóval, borssal, szegfûborssal, bõven ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s