VillásReggelizz Stílusosan!

2018-03-20

sponsored links

Egyszer egy évben: egész nap REGGELI 2018. május 13-án!

Ropogós friss péksütemények, kecskesajtkrém, õrségi tökmagkrém, akácvirágos-mézes palacsinta citromos zsendicével, medvehagymás omlett batyu, erdélyi padlizsánkrém, vadmájas, Kisasszondi sajtválogatás, füstölt tokhal, rugelach, fürjtojás, füstölt csülökkrém, ibolya szörp, bodzás joghurt eperrel, zakuszka, friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor? a Stílusos Vidéki Szállodáknak ezek jutnak az eszébe, ha egy igazán fényûzõ reggelire gondolnak. Az Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy a Szeged melletti Platános Kúria 30 hektáros kertjében 2018. május 13-án nem csak ezekbõl a finomságokból, de az igazi, vidéki, ragyogó életérzésbõl is hoznak kóstolót.
A Stílusos Vidéki Szállodáknak már széles rajongótábora van, ám ez az elsõ alkalom, hogy kilépnek falaik közül és egyik tagtársuk kertjében randevút adnak a vidéki gasztronómia iránt érdeklõdõknek - természetesen stílusosan. Féltett és titkos házi receptek alapján készülnek az emblematikus reggeli ételek. A cél, hogy bemutassák, milyen csodásan indul a nap a Stílusos Vidéki Szállodák vendégeiként. Felgyorsult világunkban a reggeli méltatlanul mellõzött mûfaj. Nem titkolt szándékuk, hogy a rendezvénnyel újra életre keltsék a lelassulós, közös családi napindítást. A gasztronómia és az utazás szerelmesei ezen a napon nemcsak a vidék ízeibe kóstolhatnak bele, a természet és a lovak rajongóira, sõt, a kisgyermekes szülõkre is gondoltak a szervezõk. A Platános Kúria házigazdái, Helga és Péter egész napos programokkal várják a vendégeket. A szervezõk kényelmes heverõkkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medenceparti pezsgõ- valamint fröccs-bárral is készülnek.
Kik is a szervezõ Stílusos Vidéki Szállodák?
Babérliget Kúria- Polány
Káli Art Inn- Köveskál
Kosbor Panzió- Magyarszombatfa
Nomád Hotel & Glamping- Noszvaj
Páskom Cottages- Lajoskomárom
Platános Kúria- Balástya- õk az elsõ Reggeli fesztivál helyszíne
Rosinante Fogadó- Szigetmonostor


Mettõl meddig tart a VillásReggeli?
Miért is ne lehetne az idõt erre a napra megállítani? Az elsõ Stílusos VillásReggeli 10:00-kor kezdõdik és formabontó módon 17:00-ig tart - így igazi örömünneppé válik ez a májusi vasárnap.
Kell-e fizetni a belépésért illetve az ételekért és italokért?
A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A regisztráció a www.stilusosvidekiszallodak.hu honlapon 2018. 04. 06. és május 10. között lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezõk fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidõ elõtt lezárják. A reggeli finomságokból kóstoló adagokat lehet majd vásárolni a standokon 300 Ft és 1500 Ft közötti áron.  

Folytats a blogon ... https://agifoz.blogspot.com/2018/03/v...

sponsored links

Keres?s