Vegán lencse-dió burger

2014-04-01

sponsored links

_MG_4211_a

Mostanában kísérletezek a vegán hamburgerrel. A múltkor bab-zab burger készült, most meg egy lencsés-diós változat. Meg persze itt találtok még több változatot. Ha ebbõl a lencsésbõl kivesszük a zsemlemorzsát, akkor igazából egy isteni lencsepástétommal van dolgunk, amit kenyérre is kenhetünk. El is határoztam, hogy kikísérletezek egy jó kis pástétomot lencsébõl, mert nagyon jó ízvilágot lehet felépíteni belõle.

És egyszer, ha sok idõm lesz, akkor a hamburger zsemlét is én fogom sütni a szaftos vegán hambimhoz, de addig marad a bolti ropogós ciabatta vagy jó minõségû zsemle. Sajnos ilyen “luxusra” most nincsen idõm. Örülök, ha egy egyszerû ebédet vagy vacsorát össze tudok dobni, de remélem hamarosan visszatérhetek a konyhába úgy, hogy ne kapkodva kelljen összedobnom az ételt és fotózásra is jusson elég idõ, hogy igazán kreatív tudjak lenni, ne pedig percek alatt kelljen összedobnom a stylingot.

Ádi hamarosan egy éves lesz… hihetetlen, hogy repül az idõ. Várom már, hogy õt is jobban be tudjam vonni a fõzésbe. Sokat van velem a konyhában, de egyelõre csak kipakol mindent mindenhonnan, leszedi ...


Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2014/03/vegan-l...

sponsored links

Keres?s