Vegán cukormentes csokoládés rizspuding

2016-02-02

sponsored links

IMG_9731_a

Kedves vagyok, ugye? Most indult a cukormentes február és máris egy desszerttel jövök! :) A jó hírem, hogy szinte édesítés mentes a pohárdesszert, szóval, aki egy kis “édességet” megenged magának februárban, az is kipróbálhatja!

Úgy volt, hogy ez a recept, lehet, hogy bekerül egy ausztrál cukormentes csokoládés édességek szakácskönyvbe, de aztán a lustaságomnak köszönhetõen nem küldtem el a receptet, így megmaradt nekem. A felhívás az volt, hogy cukormentes csokoládés édességet készítsünk, melyhez megadták, hogy mikkel lehet édesíteni a desszerteket. Ez egy nagyon egyszerû recept, a hagyományos tejberizsre épül, azt változtattam meg és adtam hozzá néhány extrát. A csokoládékrém alapját pedig kesudió adja.

A rizspudingot egyáltalán nem édesítettem, ugyanis az édeskés rizstej (amely csak rizst, vizet és tengeri sót tartalmaz, tehát nem édesített!) pont elég neki. A csokoládékrémbe pedig nagyon kevés rizsszirup került. Szóval ez enyhén édes desszert, amelyhez jól passzol a keserû csokoládékrém. Szerintem jól sikerült, érdemes kipróbálni!

Vegán cukormentes csokoládékrémes rizspuding

Hozzávalók:
Rizspudinghoz: ...


Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2016/02/vegan-c...

sponsored links

Keres?s