Vegetáriánus muszaka lencsével és édesburgonyával

2017-03-15

sponsored links


Szeretjük a rakott ételeket, melyeket előre el lehet készíteni és másnap (akár irodában is) igazán finomak. Hús helyett lencsével, krumpli helyett édesburgonyával. A tetején jó sok besamel és reszelt sajt. Tálaláshoz csíra, esetleg tejföl.

Hozzávalók (4-6 adaghoz):
3 kisebb (2 nagyobb) padlizsán vékonyabb karikákra vágva
2 közepes édesburgonya meghámozva és vékony karikákra vágva
olívaolaj

Töltelék:
250 g zöld vagy puy lencse (klasszikus lencsét áztatni kell, ezeket nem)
1 vöröshagyma apróra kockázva
2 gerezd fokhagyma aprítva
4 ek olívaolaj
400 g paradicsom (1 darabolt natúr paradicsom konzerv) ...

Folytatás a blogon ... www.colorsinthekitchen.com/2017/03/ve...

sponsored links

Keresés






Gasztroblogok