sponsored links

Vadas mártás marhahússal

2011-08-15

sponsored links


Nagyon szeretjük a vadast. Általában olyankor készítem, amikor, marhahúsból főzőm a húslevest, ilyenkor, grízgaluskát főzök mellé, így egy csapásra megvan a leves és a második fogás is.  Szerintem, egyáltalán  nem nehéz az elkészítése. Én annak idején, még az Anyósomtól tanultam az elkészítés fortélyait. Tudom, hogy sokan inkább zsemlegombóccal szeretik, de idő hiányában most szarvacskával ettük, az az igazság ezzel jobban is szeretjük.

Hozzávalók:
  •  1/2  kg. marhahús 
  • 4 sárgarépa
  •  2 petrezselyem
  • 1/2 karalábé
  • 1 zeller
  • 1 fej hagyma
  • 4 cikk fokhagyma
  • só, egész bors.
Mártáshoz: ...

Folytatás a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/08/vadas...

sponsored links

Keresés








Gasztroblogok