Véres hurka

2014-12-22

sponsored links


Hozzávalók:
A disznó vére, friss szalonna, tüdő, fél máj, a vesék, 40 dkg főtt rizs, 5-6 hagyma, só, bors, csombor, szegfűbors.
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, a szalonnát csíkokra, majd megdinszteljük. A tüdőt, a májat és a veséket puhára főzzük (a levét félretesszük, abban főzzük majd ki a megtöltött hurkákat), ledaráljuk a kihűlt dinsztelt hagymával együtt. Az alvadt vért leszűrjük, a sűrűjét is ledaráljuk. Egy nagy tálban az egészet összevegyítjük, hozzáadjuk a főtt rizst, sóval, borssal, szegfűborssal, bőven ...

Folytatás a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keresés




Gasztroblogok