Tárkonyos babfõzelék burgonyarúddal

2017-06-14

sponsored links

                                                                                    

Hozzávalók: 40 dkg sárga hüvelyû bab, 1 evõkanál szárított tárkony, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, 1 evõkanál liszt, só, õrölt bors.
Elkészítése: /Fagyasztott babból készült / Edénybe öntöttem a babot amit felöntöttem annyi vízzel ami jól ellepte  tárkonyt és az összezúzott fokhagymát valamint sót tettem bele amivel puhára fõztem . Tejfölt elkevertem a liszttel  és a bab fõzõlevébõl vettem ki keveset ezzel is elkevertem majd besûrítettem  a babot  kevés borssal ízesítettem  összeforraltam és már kész is volt.Burgonyarúd  receptje megtalálható itt , most annyi változtatással készítettem hogy kevés maradék reszelt sajtot is tettem bele.
Jó étvágyat !

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/06/...

sponsored links

Keres?s