TÖLTÖTT PADLIZSÁNCSÓNAKOK RICOTTÁVAL és OLAJBOGYÓVAL

2015-08-29

sponsored links



Íme egy ízletes és különleges olasz recept. 

HOZZÁVALÓK
- 3 db padlizsán
Töltelék : - 30 dkg sovány darálthús ( pulyka vagy csirke ), 20 dkg ricotta, 3 - 4 gerezd fokhagyma, 2 ek parmezán, 1 kisebb kápia paprika, 1 csokornyi bazsalikom, 1 ek olívaolaj, 3 ek olívabogyó só, bors

Tetejére : - parmezán, fenyõmag ( nálam vagdalt mandula ), olívaolaj, friss kakukkfû
  1.  Vágjunk le a padlizsánból egy ujjnyi vastag szeletet, a húsát pedig vagdossuk be. Tegyük párolóbetétre és letakarva, forró víz gõzében pároljuk kb 20 percig. A mikor már langyosra hûlt, kaparjuk ki a húsát egy kanál segítségével.
  2. A töltelékhez, vágjuk apróra a paprikát és a bazsalikomot ...

Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2015/08/...

sponsored links

Keres?s