Tél Pécsett

2010-12-19

sponsored links

Azt hittem, ha itt az EKF Pécsett, akkor a karácsonyi készülõdést, az adventet  is körüllengi majd ez a hangulat és az érzések erõsebben fognak megérinteni, mint máskor. Nos, ismét csalódnom kellett szeretett városomban, és az adventi hangulat csak nem akart utolérni, ezért volt párommal felkerekedtem, hogy én érjem utol a hangulatot. Elhagyva a latyakos 6-os utat, betérve a kis karácsonyi vásárfélébe - ahol alig van kuckó, viszont isteni a villányi aszalt szilvás vörös és fügével fõzött fehér forraltbor -  még mindig nem éreztem, amit ilyenkor kellene, ezért nyakunkba vettük a várost és közben elõkerült a fényképezõgép is. Íme, néhány kép, ami, ha nem is a karácsonyt, de a város szépségét biztosan közelebb hozza a szívünkhöz.
Jégcsapok a Szent István tér egyik fakuckóján.

Betlehem, szintén a téren.

Érdekes, hangulatos, fényes, kaotikus.
Bazilika, napsütés, angyal, zöld.
Padok a Barbakán kertben.
 
Tükröm, tükröm.


Bástya és magány.



Szívesen...


Találkozás az angyallal.


Utcarészlet félhomályban.



Széchenyi tér. 


És végül egy ráadás kép. Amit nem gondoltam, az, hogy ennyire szépen visszaadja a látványt. Mert ez egy igazi hópehely, pontosabban kettõ.

Holnap ajándékcsomagolás és ajándékkészítés és ajándékfõzés, igazi mikulásgyár. Csak legyen mindenre idõm...és jöhetne az a hangulat is!





Folytats a blogon ... mivanlina.blogspot.com/2010/12/tel-pe...

sponsored links

Keres?s