Tányérokat akarunk! ? avagy extrém tálalás tál nélkül

2018-07-21

sponsored links





Az étterembe járás nem csak az éhségünk csillapításáról szól, hanem egyfajta szórakozást is jelent. A vendéglátóhelyek próbálják megadni nekünk ezt mindenféle módon, legyen az extra design, különleges ételek, programok vagy extravagáns tálalás. Beszámoltam már jó néhány ilyenrõl, például ahol nincs talaj a lábad alattahol péniszt ehetsz, az antiszociálisoknak való étterem, ahol foodporn csomag jár a vendégeknek, ahol egy minichéf átgyalogol a tányérodon vagy ahol te foghatod ki a vacsorádat.

Nehéz ezekkel felvenni a versenyt, de nem lehetetlen. Régebben csak a malomkeréknyi nagyságú tányéron hüledeztünk, ma már van, hogy fadeszkán vagy kõ(?)táblán kapjuk a vacsorát. És van, hogy egészen más dolgokon, amit nem is igazán tudunk hova tenni, hogy ?DE MIÉRT??. Ezeket gyûjti a We Want Plates Facebook oldal is, vannak nagyon elborultak is, aminél nem igazán jövünk rá, hogy vajon ?mire gondolhatott a költõ??































Én szeretem a bizarr dolgokat, szóval tutira röhögnék, ha így hoznák ki az ételt egy étteremben ? Mondjuk a matrjoska a nagy ubival elég furcsa ? Ti hogy vagytok ezzel?



A világ 20+1 legfurcsább étterme ? katt ide a bejegyzéshez.



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?



Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2018/07/21/tany...

sponsored links

Keres?s